Liisa Ollikainen on poissa

Meitä on koskettanut surullinen uutinen. Kesäkuisten kuntavaalien ehdokkaamme Liisa Ollikainen on menehtynyt. Hänen voimansa uupuivat suuren leikkauksen jälkeen.

Parhaan kuvan itsestään Liisa piirsi omissa vaalikirjoituksissaan, joista lainaamme tässä kenties henkilökohtaisinta kesäkuun 8. päivältä.

”Lähiviikkoina olen ottanut kosketusta kaupungin terveyspalveluihin. Vaalityö jäi tekemättä leikkauksen jälkeisten vaivojen vuoksi. Näiden itsekoettujen kokemusten ja pitkän työuran innoittamana pohdin järjestelmäämme paikallisin silmin. Yhteistyö Coxan kanssa kantaa varmasti hedelmää jatkossakin. Tuottavuus huipussaan. Hoitopolku hiottu huippunsa, joten tuottavuus suuri. Mikäli pääsen paikalliseksi toimijaksi, uudistaisin kaupungin ja eri säätiöiden kuntoutusta koskevat sopimukset. Täytyy tunnustaa, että en ole tietoinen sopimusten luonteesta. Mutta päivittäminen olisi tarpeen, oikeesti. Kokemukseni Vanajaveden sairaalasta olivat mieluisat. Kiitos hoitajat. On oikeesti hieno asia, että kaupungissa on osaavat akuutin hoitajat melkein 24/7. Akuutin fysioterapia toimii hyvin. Selja, sinä se ammatillinen olet. Kyllä, olen kuntavaaliehdokas. Tehkäämme yhdessä hyvillä päätöksillä kaupunkimme vieläkin paremmaksi elää.”

Hämeenlinnan Sosialidemokraatit kunnioittavat iloisen ja myönteisellä asenteella eläneen, kansanterveystyölle työuransa ja kansalaisaktiivisuutensa omistaneen Liisan muistoa.