Paras eurovaalitulos 15 vuoteen

SDP:n europarlamentaarikoiksi on valittu Eero Heinäluoma ja Maria Guzenina – suuret onnittelut uusille mepeille!

Kantahämäläinen demariehdokas Emmi Lintonen sai 3 207 ääntä. Eduskuntavaaleissa, joissa äänestysaktiivisuus oli huomattavasti korkeampi, Emmi sai 3 873 ääntä. Onnittelut myös Emmille!

Lämmin kiitos jokaiselle, joka antoi äänensä SDP:n ehdokkaille eurovaaleissa. Lähdimme näihin vaaleihin puolustamaan vahvaa Eurooppaa, joka ottaa enemmän vastuuta omasta puolustuksestaan, huolehtii työntekijöiden oikeuksista ja oikeusvaltiosta ja jatkaa ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjuntaa. Olemme iloisia siitä, että tämä viesti on saanut tänään niin paljon kannatusta ympäri Suomen. Teimme parhaan eurovaalituloksemme 15 vuoteen, vaikka se ei tällä kertaa riittänytkään kolmanteen paikkaan.

Teimme näissä vaaleissa vahvan kampanjan, joka tavoitti monia erilaisia äänestäjiä ympäri Suomen. Tästä on syytä olla ylpeä. Kiitos tästä kuuluu erityisesti SDP:n upeille ehdokkaille, tukiryhmien jäsenille sekä aktiiveille, jotka ovat tehneet hienoa työtä positiivisella otteella. 

Jatkamme väsymättömästi työtämme Suomen ja suomalaisten puolesta niin kotimaassa kuin Euroopassa, ja haastamme Orpon hallituksen harjoittamaa epäoikeudenmukaista politiikkaa joka päivä.

Lämmin kiitos – työ jatkuu!