Prabhakaran Ranjithkumar: Maailmaa voi muuttaa, tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Olen 46-vuotias lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kahvila yrittäjä ja pitkän linjan kaupunginvaltuutettu. Olen kotoisin Intiasta, mutta tällä hetkellä asun Hämeenlinnassa puolisoni kanssa.

Olen saanut olla kolme kautta Hämeenlinnan valtuustossa ja tällä hetkellä toimin kaupunginhallituksen 1. varaapuheenjohtajana. Olen jälleen ehdolla, koska haluan tehdä Hämeenlinnasta entistä paremman paikan asua, elää, opiskella ja yrittää. Olen positiivinen  ja sydämeltäni ihmisläheinen luonne.

Turvaa arkeen

Hämeenlinnassa tarvitaan tekoja, joilla hämeenlinnalaisten arjen turvallisuus voidaan varmistaa. Tämä tarkoittaa palveluista huolehtimista ja parempaa yhteistyötä eri tahojen välillä.

Koronan jälkeen on panostettava hoivavelan poistoon. Haavoittuvassa asemassa olevien turvaverkkoja on vahvistettava ja palvelujen tuottamista on parannettava.

Tasapainoinen talous

Panostuksia työllisyyteen ja koulutukseen tarvitaan, jotta Hämeenlinna menestyy entistä paremmin myös taloudellisesti. Yrityksille on oltava inhimillistä yrityspalvelua. Moreeni-alueen kehittämiseseen on panostettava edelleen. Koulutuspaikkoja tarvitaan Hämeenlinnan lisää että työllistyminen helpottuu. Talouden tasapainotusta on tehtävä, mutta sitä ei saa tehdä ihmisten hyvinvointia heikentämällä. Myös hyvinvointi tarvitsee investointeja.

Yhteisöllisyyttä ja terveyden edistämistä

Yhteisöllisyyttä ja terveyden edistämistä tulee kehittää yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa. Kulttuuripalvelut, liikunta ja hyvinvointi kouluissa sekä työpaikkoilla ovat asioita jotka vaikuttavat suuresti yksilön hyvinvointiin. Näihen on panostettava entistä enemmän. Ikäihmisten yhteisöllisyyttä tukevia asioita on kehitettävä vielä. On tärkeää pitää maahanmuuttajat yhdenvertaisina kuntalaisina ja huolehtia kotoutumisen onnistumisesta.Pysyvä ja rakentava muutos yhteiskunnassa saadaan aikaan vain korjaamalla ihmismieli. Ihmisen pitäisi auttaa heikompiaan odottamatta siitä aina palkkaa.

VastaaLähetä edelleen